Op zoek naar kartonnen letters beplakken?

kartonnen letters beplakken
 
Geralien's' Creaties: Letters versieren letters versieren Pinterest Kartonnen letters, Cadeautjes en Houten letters. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Vol
Voor het huis. Kartonnen Letters Babyborrel Woord Kunst Werkplaats Nautisch Alice Versierde Letters Geralien's' Creaties: Letters versieren. Letter Knutselen Knutselideeën Papiersnippers Houten Letters Veranderd Art Gedichten Alfabet Bricolage Handwerk Tineke's' corner map. Babyborrel Om Kartonnen letters, gedecoreerd met o.a. stofjes, lintjes en knoopjes.
VPN
DIY Kartonnen letter beplakken YouTube.
Watch Queue Queue. The next video is starting stop. DIY Kartonnen letter beplakken. Unsubscribe from AltijdBlijvenDromen? Subscribe Subscribed Unsubscribe 144. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video?
kindertheater
Ideeën met Xenos letters voor op babykamer? Zwangerschapspagina. Ideeën met Xenos letters voor op babykamer? Zwangerschapspagina.
Ook ik heb de kartonnen letters gekocht. Ik wilde ze op een plankje boven zijn bed zetten. Maar helaas waren de letters niet evengroot en was de 2e letter bijvoorbeeld groter dan de eerste. De verhoudingen klopten niet. Dus maar weer teruggebracht. Wie weet waar ik nog meer letters kan kopen? Bootjekatootje Actief lid. 23 aug 2011. 10 Bootjekatootje, 5 feb 2013. Wij hebben de grote witte letters gekocht en die parelmoer geverfd. MaMa Fanatiek lid. 21 dec 2012. 11 MaMa, 5 feb 2013. Hierbij de foto trouwens. Klik om te vergroten. OEh leuk lufdelefie hoe heb je dat gedaan? Ik heb ook de kartonen letters en zat te dneken aan beplakken met cadeau papier, maar misschien beter behang nemen?
kinderfeestje Utrecht
DIY 3D letters met je favoriete foto's' Fotografille.nl.
Stap 2: Je kunt de kartonnen letters gewoon van karton laten of alle kanten beplakken, maar ik koos ervoor om ze eerst zwart te maken aan alle kanten behalve de kant waar ik de foto ga plakken. Dit deed ik met een spuitbus matte zwarte verf van Action.
letters babykamer
Letters versieren. Houten letters en kartonnen letters versieren met decoupage papier, wol of verf.
Een mooi gebaar om te laten weten dat je iemand waardeert, van hem of haar houdt of misschien gewoon veel liefde toewenst. Pak het creatief aan en maak ze zelf óf geef een mooi pakket cadeau en kies uit de papier-maché letters of de mdf letters.
Xenos Letters DIY Do It Yourself FASHUPSTYLE.NL.
Bij de Xenos kun je van die kartonnen letters krijgen, de meeste van jullie zullen ze wel kennen. Het leek mij dus leuk om er een Xenos Letters DIY mee te maken. Wat heb je nodig? Belangrijk: genoeg ruimte om de letters kwijt te kunnen! Decoratie ideeën staan hieronder. Eventuele kwasten, verfschaaltje, lijm, water. net wat je gebruikt bij het decoreren. Met de letters kun je ontzettend veel verschillenden kanten op. Hieronder heb ik een aantal ideeën op een rijtje gezet. Je kunt bijvoorbeld de voor en achterkant van de letters beplakken met tape of zelfs kaftpapier, net wat jij leuk vind en dan de zijkant beschilderen.

Contacteer ons