Meer resultaten voor eames lounge stoel

eames lounge stoel
 
Vind eames lounge chair in Fauteuils op Marktplaats.nl.
Eames lounge chair wit leer walnoot. Nieuw uit de doos een prachtige repro van de eames lounge chair heeft een paar kleine plekjes op de bovenste schaal zie foto's' deze gaat niet voor minder weg als 375, u koopt dus een splinternieuwe stoel!
lounge chair
Vitra Eames Lounge chair met Ottoman loungestoel klassieke afmetingen FLINDERS verzendt gratis.
De Eames lounge chair ottoman zijn een van de beroemdste ontwerpen van het echtpaar Charles en Ray Eames. Oorspronkelijk waren de stoel en ottoman cadeaus voor een vriend van het echtpaar, Billy Wilder, de regisseur van Some Like it Hot en Sunset Blvd.
VPN
40 Fotos waardoor je een Eames Lounge Chair wilt hebben Woonhome.nl Woonhome.nl.
De wit lederen bekleding van de Eames Lounge stoel geeft luxe in een lichte kamer. Vitra Eames Lounge Chair inclusief Ottoman Wit. Deze witte Eames Lounge Chair is een bijzonder mooie stoel ontworpen door een nog bijzonder designersduo: Charles Ray Eames.
kindertheater utrecht
Vitra Eames Lounge Chair en Ottoman kersenhout Canoof.nl.
Het is dan ook de favoriete stoel van CANOOF! Dit betreft een Eames Lounge Chair in de klassieke afmetingen; tegenwoordig is er ook een uitvoering op de markt met een rug die 5cm hoger is. Bekijk de Eames Lounge Chair in de nieuwe afmetingen.
cursus python
Vitra Lounge Chair Eames Eijerkamp Wonen.
Geen wonder dat jaren na dato de Lounge Chair van Charles Ray Eames nog steeds een bestseller is in de collectie. Generaties, van jong tot oud zijn opgegroeid met de stoel die, precies zoals Eames het wilde, doet denken aan een zachte baseballhandschoen waar iedereen heerlijk in wil wegzakken.
Stoel
Vitra Eames Loungechair Ottoman Klassiek MisterDesign.
Opmerkelijk genoeg kwam de loungestoel tot stand als cadeau voor een bevriend echtpaar van Eames. Met het ontwerp van deze stoel, in 1956, luidden Charles en Ray Eames een nieuw tijdperk voor de clubfauteuil in. Niet alleen is de Lounge Chair lichter, eleganter en moderner dan de toch wat plompe traditionele modellen, hij is ook comfortabeler.
Vitra Eames Lounge Chair met Ottoman kopen? Bestel bij fonQ.
Dat is de Eames Lounge Chair met Ottoman van Vitra! Het zitcomfort is absoluut grandioos en de gebruikte materialen zijn van de hoogste kwaliteit. De basis van deze, tot in perfectie uitgevoerde stoel, is de traditionele clubfauteuil. Deel dit mooie product.:
Vitra Eames Lounge Chair stoelen Design loungestoel kopen.
Vitra Eames Lounge chair fauteuil Sneeuwwit. Vitra Eames Lounge chair met Ottoman fauteuil nieuwe afmetingen Chocolate. Vitra Eames Lounge chair met Ottoman fauteuil nieuwe afmetingen zwart. Vitra Eames Lounge chair fauteuil Zwart. Vitra Eames Lounge chair met Ottoman fauteuil nieuwe afmetingen walnotenhout.
Eames Lounge Chair Fauteuil voetenbank Vitra AmbienteDirect.com.
Stoel en voetenbank zijn bekleed met leder. Bij een gecombineerde bestelling hebben de houtstructuren van de Eames Lounge Chair Fauteuil voetenbank een overeenkomstige look. Eames werkte jaren aan deze zogeheten clubfauteuil, met als doel om een stoel met ultiem zitcomfort te ontwikkelen.
Eames Lounge Chair Design Seats Design stoelen online kopen.
Deze stoel was de inzending van Charles Eames voor een wedstrijd van de Organic Design in Home Furnishings. Als je puur naar de constructie kijkt dan is dit het meeste complexe product ooit door Eames ontworpen. Over de Eames Lounge chair.

Contacteer ons